Важкий був тиждень..
Забрав самурая від горе майстрів (9 місяців безрезультатного стояння в боксі) і вирішив все зробити сам...
Відсунув остаточно двигун максимально назад... Виготовив з допомогою токаря і своїх рук промвал між коробкою і роздаткою (Каржан нива, промвал шеві нива зрослись в промвал самурая (шліцева однакова))
Виставив коробку відносно роздатки, виготовив опори і використав без переробки лижу омеги + її ж подушку... Прийшлось навчитись варити електродами (згадав як 6 років паяв днями і ночами - воно майже те саме виявилось....)
З Саньком укоротили кулісу Омега Б, щоб влазила в самурая.. Тепер правда трошки прийдеться вигнути ручку роздатки...
В кузні вигнув рульову сошку.. Незадоволений - треба зробити більше плече - буду гнути повторно (мабуть вже іншу... хоча... побачу...)
Обвязали повністю систему охолодження - залишилось підібрати бачок і виставити рівень...
Обвязав ГУР, буду виготовляти шланг високого тиску (це вже в Києві), бо боюсь сам не обіжму так як потрібно...
Завели двигун вперше після більш як трьох років стояння двигуна в скелеті калібри
http://blip.tv/file/2261523 . Буду різати нещадно картер, щоб вмістити чулок моста... Там же буду збільшувати об'єм масла. Картер від омеги підійшов, але на блоці відсутнє місце для встановлення щупа з цим картером, тому прийдеться різати оригінальний, або різати омеговський....
Через два тижні знову мабуть буду брати тижневу відпустку і добивати електрику(все буду виводити під кришу салона), бампера, зберу ГУР, поставлю роздатку 6.5, освітлення і наче все... Можна буде в бій...
Останнє фото із всім встановленим всередині....
20.06.2009.jpg 105.57K
121 Number of downloads:Двигун не вимагає доліфтовки морди 8)).. Що не може не радувати - маса в нього невелика....