Я бажаю тобі лише від чистого серця і дуже щиро всього найпрекраснішого і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! Отимістичної енергії на багато-багато років вперед, щоб все, за що ти взявся, приносили лише позитивні емоції і віру в майбутнє.
Zig, с Днем Рождения!
Автор
Дальнобой
, 26 Apr 2010 18:58
Сообщений в теме: 33
Отправлено 26 April 2010 - 18:58
Максим, поздравляю тебя с днем рождения!!!
Я бажаю тобі лише від чистого серця і дуже щиро всього найпрекраснішого і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! Отимістичної енергії на багато-багато років вперед, щоб все, за що ти взявся, приносили лише позитивні емоції і віру в майбутнє.
Отправлено 26 April 2010 - 21:24
Максим! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю бадьорості, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, достатку, натхнення, вірності! А ще крутих підйомів, яскравого життя, сили духу, бажання і сп'яніння від щастя! Щоб поруч були всі ті, кого ти потребуєш. За твоє благополуччя і успіх!
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей