Форум глючит!
Автор
ejuk
, 06 Mar 2006 23:28
Сообщений в теме: 31
Отправлено 07 March 2006 - 22:49
Для Chrome поясняю, под "человеческим языком" я имел в виду антоним к "компьютерному языку", а не к "русскому языку". Даже не предположил, что это может быть так вопспринятоРосійською? Чи людською? :D
Отправлено 07 March 2006 - 23:08
объяснение принято. хотел плюсануть - но форум ругается и не позволяетДля Chrome поясняю, под "человеческим языком" я имел в виду антоним к "компьютерному языку", а не к "русскому языку". Даже не предположил, что это может быть так вопспринято
. Извините пожалуйста, неприятно получилось, никого не хотел обидеть.
Отправлено 09 March 2006 - 10:22
ё равно ведь обидел.объяснение принято. хотел плюсануть - но форум ругается и не позволяет
Поробую завтра
Дані це теми з їх атрибутами (назва, автор, дата створення, дата останнього повідомлення, автор останнього повідомлення), повідомлення з їх атрибутами (дата, тема, текст, автор), автори з їх атрибутами (нік, аватара, зв)людською!
що таке дані та що таке структура?
їйбо не можу в'їхати
Отправлено 09 March 2006 - 10:36
Що ж це я по клавішах не влучаю? Наче, не пив багато вчора :)
... звідки, машина, тощо). А формат, це в якому саме вигляді все це представлено, в якому дизайні.
Якщо движок форума реалізований таким чином, то стає нескладним робити дизайни під різні задачі, під різні броузери (якщо так вже хочеться), під різні платформи (ПК, ППК, смартфони, wap). Я це мав на увазі.
Але то таке. Якщо воно є у поточному движку форума, то добре, якщо нема і не дуже треба, то не варто й витрачати час на такі зміни.
... звідки, машина, тощо). А формат, це в якому саме вигляді все це представлено, в якому дизайні.
Якщо движок форума реалізований таким чином, то стає нескладним робити дизайни під різні задачі, під різні броузери (якщо так вже хочеться), під різні платформи (ПК, ППК, смартфони, wap). Я це мав на увазі.
Але то таке. Якщо воно є у поточному движку форума, то добре, якщо нема і не дуже треба, то не варто й витрачати час на такі зміни.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей