Продам 35 Сильвера на запаски
Отправлено 25 December 2013 - 17:35
Прийнято.Бронь 1 штука!
То все штурманДЛЯ ТИХ ХТО НЕ ЗНАЄ ПОВІДОМЛЯЮ КОЛЕСА ЛЕГЕНДАРНІ -ВИЇЗДЖАЛИ НАВІТЬ ДАЛІ НІЖ "РАКЕТА"! ПОБУВАЛИ У БАГАТЬОХ СУПЕР ЕКСПЕДИЦІЯХ ТА ТРОФІ РЕЙДАХ -ЇДУТЬ ДУЖЕ ДОБРЕ!!! ПРОСТО НАВІТЬ НІДЕ НЕ СТАЮТЬ!,А МОЖЕ ЦЕ ВОДІЙ ТАКИЙ ХОРОШИЙ ,А МОЖЕ ШТУРМАН....
Отправлено 27 December 2013 - 22:05
Да, шось ты не то написал...а що я щось не то написав і што це мене редагував (видалив)-прошу дати відповідь!!! і пояснення!!!
і надалі категорично прошу більше так не робити!!!
- сверху страницы красным написано: >Флуд, Оффтоп, критика цены - запрещены и удаляются!
- Цитата: "Написание слов с опцией Caps Lock в интернет общении приравнивается к крику, а кричать на собеседников, как Вы знаете - дурной тон."
А свои слова - "надалі категорично прошу більше так не робити!!!" - отнеси к себе.
Зы. Модераторов прошу извинить за оффтоп.
- nomezis и maksimuspo это нравится
Отправлено 29 December 2013 - 08:40
я не зрозумів у чому я не правий -але якщо неправий-прошу пробачення і усім веселих свят! слава Україні!Да, шось ты не то написал...
- сверху страницы красным написано: >Флуд, Оффтоп, критика цены - запрещены и удаляются!
- Цитата: "Написание слов с опцией Caps Lock в интернет общении приравнивается к крику, а кричать на собеседников, как Вы знаете - дурной тон."
А свои слова - "надалі категорично прошу більше так не робити!!!" - отнеси к себе.
Зы. Модераторов прошу извинить за оффтоп.
- Hannibal, RuslanColumbia и ISLAND это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей